Személyes adatok felhasználása

Az oldal bejelentkezéséhez használt személyes adatokat nem adjuk ki harmadik fél számára, azok csak az oscom.hu és a felhasználók közötti kommunikáció biztosítására szolgálnak.

3 thoughts on “Személyes adatok felhasználása”

 1. Tisztelt Oscom Magyarország!

  Pár nappal ezelőtt találtam rá az oldalukra ill. magára a webáruház motorra. Egy italkereskedés oldalát készítem most vele, és eddig nagyon tetszik, és bőven ki is elégíti az igényeket. Viszont 1 dolgot nem találok a rendszerben, és emiatt szeretném a segítségüket kérni. Mivel italkereskedésről szól a webáruház muszáj feltüntetnem az italok árát 1l-re átszámolva. Tehát pl. ha egy 0,5l-es üdítő ára 250 Ft, akkor fel kell tüntetnem az ár mellett, hogy 500 Ft/l. Nagyon hasonló megoldást láttam ezen az oldalon: Táplálék centrum. Itt Ft/kg-os ár van feltüntetve, ill., hogy mekkora áfát tartalmaz az ár. Ezt szeretném én is használni, viszont nem találok erre lehetőséget, ill. kiegészítő modult. Tudnának nekem segíteni, hogy-hogy tudnám megoldani?

  Válaszukat előre is köszönöm!

  Üdvözlettel: Jakab Gyula

  1. Kedves Gyula!
   A termék kiszerelés nincs kidolgozva az oscommerce v2-es rendszerében, de egyedileg megoldható, ami már programozói munkát igényel.
   Talán a következő bővítmény segíthet a kérdésben, bár jómagam még nem próbáltam.

   Üdv,
   Gergely

  2. Kedves Gyula!

   talán a legegyszerűbb megoldás a következő lenne. Minden termékhez van tömeg vagy súly mező. Ezt fel leget használni az egységár számításhoz. A neve products_weight. Ha értéket ad neki, akkor a egy egyszerű szorzással kiszámítható az egységár, amit php kód segítségével ki lehet számíttani és kiirni. Ha szükség van a products_weight mezőre, akkor a products_táblában létre kell hozni egy “kiszereles” mezőt és azon keresztül lehet megoldani.

   Ha ez túl bonyolult, akkor az extra fields bővítménnyel is meg lehet oldani a mező létrehozást, de sajnos a php kódolást meg kell hozzá csinálni.

   pl: < ?php echo $currencies->display_price($listing[‘products_price’]/$listing[‘products_weight’], tep_get_tax_rate($listing[‘products_tax_class_id’])); ?>

   Remélem tudtam segíteni!

   Üdvözlettel
   tgely

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.