Nem jelenik meg fizetési mód

Ha nincs helyesen beállítva a zones_to_ge_zones táblában a zone_id, akkor nem lehet összerendelni a fizetési modolukat, következésképpen nem lehet majd fizetni.

A checkoutban a következő üzenetet kapjuk:

 Sajnáljuk, de nincs választható fizetési mód az áruházban 

Majd visszakerülünk a bevásárló kosárba.

Az áruház lokalizációs beállításaiban meg van adva az ország, de megye is van hozzárendelve, akkor az adó zónában meg kell adni a megyét is. A legjobb, ha nem 0 értékű megyét (összes megye) rendelünk a rendszerhez, mert a 0 érték nem működik!

Helyette hozunk létre egy “össszes megye” megyét a megyék között aminek 0-tól eltérő értéke van, amit már szabadon használhatunk.

Másik hiba lehet, ha nincs szállítási mód a session változóban elmentve. Ennek legegyszerűbb oka, ha a session tábla nem utf8 kódolású és szeretnénk belementeni magyar ékezetes szöveget. A hiba elhárításához konvertáljuk át a session táblát latin_swedish_ci illesztésről utf8-ra a Segédeszközök->Database Tables->Session részben.

4 thoughts on “Nem jelenik meg fizetési mód”

  1. quality information I will bookmark this and keep an eye on updates. I dont know if my comment is going to pop up because Im not very tech savvy, hopefully I can get this right!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.