11 thoughts on “Letöltőközpont”

 1. Szia !

  Érdeklődni szeretnék, hogy a postapontos alkalmazásod woocommerce-s felületbe integrálható-e?

  köszönöm

  1. Szia!

   Jelenleg csak oscommerce rendszerre használható, de lehet el kéne gondolkodnom a bővítésen is.

 2. Nem tudom, hol kérdezzem. A 2.3.4 verziót telepítettem. Beállítottam az email-küldést, és néha el is küldi az emailt. A legtöbbször azonban ezt a hibaüzenetet kapom: Hiba: Az ellenőrzés még nem érkezett meg. Kérjük, próbálja újra 15 perc múlva. – – lehet, hogy az IP címemet nézi? De közben azt sem engedi, hogy az admin felületről kiküldjek levelet vásárlóknak….
  Köszönöm, ha választ kapok.

  1. Átváltottam mobil-internetre, és bizony akkor sem engedett 15 percem belül emailt küldeni. Sőt rájöttem: az admin felüleletből a vásárlóknak írható emailt sem küldi el (bár ott nincs hibaüzenet).
   Mi lehet ezek mögött?

   1. Az email küldés nem megengedett spam célból, ezért a rendszer automatikusan illetve az admin oldalon a tevékenység rögzítő moduloknál beállított időzítésnek megfelelően tiltja az elektronikus levelek sorozatos kiküldését. Ha azt szeretnéd, hogy egymás után sokszor küldjél kapcsolati emaileket, akkor kapcsold ki, de akkor a szervered elég gyorsan spamlistára fog kerülni.

  2. Kedves Péter!
   számomra ez a hibaüzenet nem ismert. Valami saját rendszert használsz? Az email kontroll a kapcsolat (contact_us.php) vagy az ajánlja barátjának (tell_a_friend.php) oldalakon működik. Az időzítést az admin oldalon lehet állítgatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.